Transportservice

Transportservice

transportservice

Bij Rotocoat kun je terecht voor one-stop shopping. Dit betekent dat wij jou zo veel mogelijk proberen te ontzorgen.  Eén van de manieren waarop wij dat doen, is met onze transportservice.

Rotocoat-transportservice-trailer-01.jpg

Mogelijkheden

Rotocoat beschikt over een modern wagenpark. Materialen met een breedte tot 3,5 meter en een lengte tot 25 meter kunnen wij zonder problemen vervoeren van en naar onze locaties.  

Wij hebben diepladers, uitschuifbare opleggers, opleggers met schuifzeilen en dubbelladers waarmee wij meer materialen in één keer kunnen vervoeren. Tevens hebben wij trekkers met laad- en loskraan waarmee wij verzinkte en/of gepoedercoate materialen gemakkelijk op een bouwplaats kunnen lossen.

Tijdelijke opslag van geconserveerde materialen, levering op afroep of afwijkende plaatsen en tijden is eveneens mogelijk.

flexibiliteit

Steeds meer klanten maken gebruik van onze transportservice. Doordat wij ons eigen wagenpark hebben, kunnen wij het transport flexibel inplannen. Wij staan garant voor een betrouwbare en flexibele levering op iedere locatie in Nederland. Natuurlijk kunnen klanten hun materiaal ook zelf komen brengen en halen.

Rotocoat-transportservice-trailer-02.jpg