Stal- en melkinrichtingen

Stal- en melkinrichtingen

STAL- EN MELKINRICHTINGEN

Op zoek naar een beschermingsoplossing van stalen delen, speciaal ontworpen voor stal- en merkinrichtingen? Bij Rotocoat begrijpen we het belang van duurzaamheid in elke stap van een constructie. Ontdek hoe onze expertise in thermisch verzinken en poedercoaten niet alleen de levensduur van stalen componenten verlengt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor jouw agrarische bouwproject.

Vraag offerte aan

Desta-melkstal-thermisch-verzinkt-staal-Rotocoat-002.jpg

duurzaam beschermen

Bij de constructie van stal- en melkinrichtingen is duurzaamheid cruciaal. Onze diensten voor thermisch verzinken bieden een bewezen methode om staal te beschermen tegen corrosie. Door een zinklaag aan te brengen, ontstaat er een effectieve barrière die stalen onderdelen beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dit resulteert in minder onderhoud, lagere kosten op de lange termijn, en een positieve impact op het milieu.

Vraag offerte aan

Projecten
over
stal- en melk

inrichtingen

Projecten creëren doe je niet alleen, dat doe je samen. Daarom zijn wij trots op onze klanten. Hier vind je een aantal projecten van onze klanten waarvoor wij de verduurzaming hebben gerealiseerd.

Ontdek alle projecten

Wisentenkraal
Verzinken

Wisentenkraal

De Wisent is weer te vinden in ons land. Met behulp van deze kraal, met verzinkte stalen delen, kunnen de wisenten veilig ingeënt en gechipt worden.

Desta melkstal
Verzinken

Desta melkstal

De Desta melkstal is compact, goed schoon te maken, geschikt voor zware belasting en voorzien van een duurzame oppervlaktebehandeling.

Rotocoat-verzinken-staalconstructie-kalvermeststal-005.JPG

langdurige bescherming en esthetiek

Onze dienst voor thermisch verzinken legt de basis voor langdurige bescherming van stalen componenten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de stalen delen bestand zijn tegen de meest uitdagende omstandigheden in de agrarische sector. Van extreme weersomstandigheden tot dagelijkse slijtage, thermisch verzinkte onderdelen blijven sterk en duurzaam, met een minimale impact op het milieu. 

Naast thermisch verzinken biedt onze poedercoatdienst een extra laag bescherming en een esthetisch aantrekkelijke afwerking. Poedercoating beschermt stalen delen niet alleen tegen corrosie, maar ook tegen uv-straling en chemische invloeden. Dit zorgt niet alleen voor behoud van functionaliteit maar ook voor een langdurig, mooi uitstraling.

maar waarom?

In de moderne landbouwsector is duurzaamheid geen luxe maar noodzaak. Door te kiezen voor thermisch verzinken en poedercoating investeer je in een toekomstbestendige infrastructuur voor jouw stal- en melkinrichtingen. Minder onderhoud, een langere levensduur en een verminderde ecologische impact maken deze keuze economisch verstandig en milieuvriendelijk.

Vraag offerte aan

Verzinken-stalen-delen-wisentenkraal-Rotocoat-005.jpg

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Directiewijziging
Nieuws

01.05.2024

Directiewijziging

Vanaf 1 mei staat Rotocoat een nieuwe fase te wachten met een directiewijziging.

Meer informatie
Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals va

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie