Speeltoestellen

Speeltoestellen

speeltoestellen

Speeltoestellen spelen een belangrijke rol in het creëren van kindvriendelijke en levendige openbare ruimtes. Een goed ontworpen en duurzaam speeltoestel biedt kinderen niet alleen een veilige en stimulerende omgeving om te spelen, maar draagt ook bij aan de functionaliteit en heeft een positief effect op de sfeer van de openbare ruimte. Om speeltoestellen zo lang mogelijk mee te laten gaan, zullen deze moeten worden beschermd tegen corrosie. Rotocoat is expert op het gebied van verduurzaming van staal. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Vraag offerte aan

IMG_6853.JPG

bescherming

Thermisch verzinken is één van de meest voorkomende processen om stalen producten te verduurzamen. Dit proces zorgt voor een uitstekende bescherming tegen roest, corrosie en andere vormen van slijtage. De levensduur van een speeltoestel wordt hierdoor aanzienlijk verlengd. Door speeltoestellen thermisch te verzinken kunnen kinderen jarenlang veilig en zorgeloos van het buiten spelen genieten.

Vraag offerte aan

Projecten
over
speeltoestellen

Projecten creëren doe je niet alleen, dat doe je samen. Daarom zijn wij trots op onze klanten. Hier vind je een aantal projecten van onze klanten waarvoor wij de verduurzaming hebben gerealiseerd.

Ontdek alle projecten

Geluidspeeltoestel
Poedercoaten

Geluidspeeltoestel

Het interactieve geluidspeeltoestel Yalp Sona zorgt voor een unieke speelervaring. De constructie en de RVS platen zijn door Rotocoat verduurzaamd.

Unieke speeltuin
Duplex

Unieke speeltuin

Op het plein van deze speeltuin staat een speeltoestel dat als uitkijktoren of tribune gebruikt kan worden. Verzinkt en gepoedercoat door Rotocoat.

Rotocoat-poedercoaten-interactief-speeltoestel-4.jpg

kleur

Een zilvergrijs, stalen speeltoestel in de speeltuin is mogelijk, maar het kan nog leuker! Een poedercoating biedt extra bescherming tegen weersinvloeden, maar zorgt er ook voor dat het speeltoestel er uitnodigend uitziet voor kinderen om erop te spelen. Poedercoating is verkrijgbaar in verschillende texturen en afwerkingen, maar nog belangrijker: in elke mogelijke RAL-kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Directiewijziging
Nieuws

01.05.2024

Directiewijziging

Vanaf 1 mei staat Rotocoat een nieuwe fase te wachten met een directiewijziging.

Meer informatie
Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals va

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie