Sierhekwerken

Sierhekwerken

sierhekwerken

Sierhekwerken vervullen een belangrijke rol bij het creëren van een esthetisch aantrekkelijke en functionele omgeving. Ze voegen niet alleen schoonheid en stijl toe aan verschillende soorten eigendommen, zoals woningen, tuinen, parken en openbare gebouwen, maar bieden ook belangrijke voordelen op het gebied van veiligheid, privacy en beveiliging. 

Het verduurzamen van sierhekwerken door middel van thermisch verzinken en poedercoaten is van essentieel belang om hun levensduur te verlengen en hun schoonheid te behouden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag meteen een offerte aan!

Vraag offerte aan

	Rotocoat schooperen

eyecatchers

Sierhekwerken hebben een decoratieve functie en dragen bij aan de uitstraling van een pand of een omgeving. Ze kunnen dienen als eyecatchers en een gevoel van elegantie en charme toevoegen aan de omgeving. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen en afwerkingstechnieken, zoals thermisch verzinken en poedercoaten, kunnen sierhekwerken hun esthetische waarde behouden en bestand zijn tegen de tand des tijds.

Vraag offerte aan

Projecten
over
sierhekwerken

Projecten creëren doe je niet alleen, dat doe je samen. Daarom zijn wij trots op onze klanten. Hier vind je een aantal projecten van onze klanten waarvoor wij de verduurzaming hebben gerealiseerd. 

Ontdek alle projecten

Hekwerk Amsterdam
Duplex

Hekwerk Amsterdam

Rotocoat behandelde dit op maat gemaakte hekwerk met de Duplex route - thermisch verzinken en poedercoating - voor optimale duurzaamheid.

Moskee-koepel Leiden
Duplex

Moskee-koepel Leiden

De Al Hijra moskee werd te klein voor de geloofsgemeenschap in Leiden. Daarom kwam er in 2016 een nieuwe moskee met een indrukwekkende koepel.

Verzinken-poedercoaten-hekwerk-Walkartpark-Rotocoat-001.JPG

veiligheid

Verduurzaamde sierhekwerken dragen bij aan een veilige en beveiligde omgeving. De zinklaag beschermt het metaal tegen schade en verzwakking, waardoor de structurele integriteit behouden blijft. Dit zorgt voor een betrouwbare en stabiele afbakening, wat essentieel is voor de veiligheid van bewoners en eigendommen. Bovendien biedt de poedercoating extra bescherming tegen krassen en stoten, waardoor de hekwerken er netjes en verzorgd uitzien.

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Directiewijziging
Nieuws

01.05.2024

Directiewijziging

Vanaf 1 mei staat Rotocoat een nieuwe fase te wachten met een directiewijziging.

Meer informatie
Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals va

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie