Parkeergarages

Parkeergarages

parkeergarages

Staal is een veel voorkomend bouwmateriaal als het gaat om parkeergarages. Staal is namelijk sterk, duurzaam en veelzijdig in te zetten. Voor veel bouwprojecten, maar zeker ook voor parkeergarages, is het belangrijk dat er een constructie wordt neergezet die duurzaam, stevig en veilig is. Dit doe je onder andere door het staal te behandelen tegen corrosie.

 Rotocoat is dé betrouwbare partner op het gebied van staalverduurzaming. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verzinken en poedercoaten van stalen producten waaronder constructiemateriaal voor parkeergarages.

Vraag offerte aan

Rotocoat-verzinken-staalconstructie-BMW-Mini-Amsterdam-004.JPG

van groot tot klein

Of het nu gaat om kleine latten of lange, zware balken, elk onderdeel van de constructie is even belangrijk als het gaat om stevigheid en veiligheid van een parkeergarage. 

Dit diverse materiaal is soms lastig te behandelen om ze te beschermen tegen corrosie. Gelukkig beschikt Rotocoat over zowel het langste als het breedste zinkbad van Nederland en hebben we grote poedercoathallen om ook groot constructiemateriaal te verduurzamen.

Maar ook kleiner en lichter materiaal kunnen wij verduurzamen. Deze onderdelen kunnen traditioneel (thermisch) verzinkt worden, behandelt worden in onze Centrizink® (klein materiaal) of geschoopeerd worden (dun materiaal). 

Neem vandaag nog contact om erachter te komen welke aanpak voor jouw constructiemateriaal de beste is.

Vraag offerte aan

Projecten
over
parkeergarages

Projecten creëren doe je niet alleen, dat doe je samen. Daarom zijn wij trots op onze klanten. Hier vind je een aantal projecten van onze klanten waarvoor wij de verduurzaming hebben gerealiseerd.

Ontdek alle projecten

Alliander Duiven
Verzinken

Alliander Duiven

Om medewerkers van netwerkbedrijf Liander te herhuisvesten, werden er 5 gebouwen onder handen genomen. Rotocoat verzinkte de parkeeroverkapping.

BMW MINI
Verzinken

BMW MINI

Langs de A10 in Amsterdam vind je het pand van BMW MINI met showroom, kantoor en parkeergarage. De constructie is thermisch verzinkt door Rotocoat.

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Contactcorrosie
Verzinken
Technische documentatie

01.03.2014

Contactcorrosie

Contactcorrosie treedt op wanneer twee verschillende aan elkaar bevestigde metalen in contact komen met een elektrolyt. Hierdoor kan versnelde corrosie ontstaan. Lees hier meer over contactcorrosie.

Meer informatie
Witte roest
Verzinken
Technische documentatie

01.03.2014

Witte roest

Witte roest ontstaat wanneer er regen- of condenswater op thermisch verzinkt materiaal blijft liggen en er geen beluchting plaatsvindt. Lees hier meer over het ontstaan van deze zinkoxiden.

Meer informatie
Boorgaten
Verzinken
Technische documentatie

01.03.2014

Boorgaten

Bij het verzinken is het enorm belangrijk dat vloeibaar zink en voorbehandelingsvloeistoffen vrij door de holle delen van het object in en uit kunnen stromen en lucht kan ontsnappen. Lees hier alles o

Meer informatie