Masten en lantaarnpalen

Masten en lantaarnpalen

masten en palen

Masten en lantaarnpalen hebben buiten veel te verduren. Neerslag, wind en, in sommige gevallen zelfs, zand en zeewater werken corrosie in de hand. Daarom is het belangrijk dat deze stalen producten verduurzaamd worden. 

Rotocoat is een betrouwbare partner op het gebied van staalverduurzaming. Wij zijn gespecialiseerd in het thermisch verzinken en poedercoaten van stalen producten waaronder masten en lantaarnpalen.

Vraag offerte aan

Rotocoat-verzinkte-lichtsculpturen-05.jpg

waarom verduurzamen?

Ten eerste bespaart het verduurzamen van masten en lantaarnpalen enorm veel kosten. Je voorkomt hier immers mee dat deze masten vroegtijdig moeten worden vervangen. 

Daarnaast spelen masten en lantaarnpalen een cruciale rol op het gebied van straatverlichting, verkeerssignalen, camera’s en andere voorzieningen. Het falen van deze masten als gevolg van corrosie kan grote gevolgen hebben voor de veiligheid van mensen, voertuigen en gebouwen. Door deze masten te conserveren wordt de veiligheid van de openbare ruimte gewaarborgd.

Vraag offerte aan

lange masten

Met de grootte van sommige masten kan een conserveringsproces nog best lastig zijn. Gelukkig beschikt Rotocoat over het langste zinkbad in Nederland en een XL-poedercoatbaan om ook lange masten tot wel 15,5 meter te kunnen behandelen.

Neem vandaag nog contact op om jouw specifieke behoeften te bespreken en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw masten te verduurzamen.

Vraag offerte aan

Blijdorp-Giraffevoederpaal-gepoedercoat-door-Rotocoat-05PRJ.jpg

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties te behalen. Ook in 2022 heeft Rotocoat weer een aantal mooie stappen gezet ric

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie
Zinculair behaalt C2C CERTIFIED Bronze
Verzinken
Nieuws

12.05.2022

Zinculair behaalt C2C CERTIFIED Bronze

Met haar merknaam Zinculair® heeft Rotocoat vorige maand het Cradle to Cradle® certificaat op niveau Brons behaald. Hiermee maakt Rotocoat weer een stap richting een duurzame toekomst.

Meer informatie