Fietsenstalling

Fietsenstalling

fietsenstalling

Fietsenrekken en fietsenstallingen hebben in de buitenlucht nogal wat te verduren. Daarom is het belangrijk deze stalen objecten of onderdelen ervan te verduurzamen. Eén van de manieren waarop dit kan worden gedaan, is door ze te behandelen door middel van een thermisch verzinkproces en het aanbrengen van een poedercoating. Zo wordt het staal beschermd tegen roestvorming en corrosie.

Vraag offerte aan

Rotocoat-Duplexroute-voor-fietsenrekken-003.jpg

Poedercoating

Je kunt natuurlijk nog een stapje verder gaan door je verzinkte materiaal te behandelen met een poedercoating. Poedercoating biedt niet alleen uitstekende bescherming tegen corrosie, maar ook tegen krassen, stoten en UV-straling. Bovendien ben je met een poedercoating vrij in het kiezen van allerlei kleuren en afwerkingen.

Vraag offerte aan

Projecten
over
fietsen stallingen

Projecten creëren doe je niet alleen, dat doe je samen. Daarom zijn wij trots op onze klanten. Hier vind je een aantal projecten van onze klanten waarvoor wij de verduurzaming hebben gerealiseerd.

Ontdek alle projecten

Fietsenstalling Scheveningen
Duplex

Fietsenstalling Scheveningen

Op de fiets naar het strand! In Scheveningen is er plek voor. De fietsenrekken zijn verduurzaamd met de Duplexroute: verzinken en coating.

Rotocoat-verzinken-poedercoaten-urban frame-station-Oldenzaal-005.jpg

fietsgebruik

Naast het belang van verduurzaming om fietsenstallingen en fietsenrekken zo lang mogelijk mee te laten gaan, spelen deze stallingen een rol in het bevorderen van fietsgebruik als duurzaam vervoersmiddel. Door hoogwaardige en goed onderhouden fietsenstallingen aan te bieden, worden fietsers aangemoedigd om hun fiets te gebruiken in plaats van andere vervoersmiddelen. 

Op zoek naar een verduurzamingspartner voor jouw fietsenstallingen? Vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Directiewijziging
Nieuws

01.05.2024

Directiewijziging

Vanaf 1 mei staat Rotocoat een nieuwe fase te wachten met een directiewijziging.

Meer informatie
Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals va

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie