Chassis

Chassis

chassis

Ben je op zoek naar een hoogwaardige beschermingsoplossing voor jouw chassis? Bij Rotocoat begrijpen we dat duurzaamheid een robuuste bescherming essentieel zijn voor jouw materiaal. Ontdek hoe onze specialisten in thermisch verzinken en poedercoaten jouw chassis versterken, beschermen, en langdurig een kleurtje geven.

Vraag offerte aan

Trailers-verzinken-poedercoaten-Rotocoat-01SLD.jpg

DUURZAAM BESCHERMEN

Onze dienst voor thermisch verzinken legt de basis voor een langdurige bescherming van jouw chassis. Door een zinklaag aan te brengen, creëren we een krachtige barrière tegen corrosie en weersinvloeden. Of het nu gaat om vrachtwagenchassis, aanhangers of landbouwvoertuigen, ons thermisch verzinkproces zorgt ervoor dat jouw chassis bestand is tegen allerlei omstandigheden.

Vraag offerte aan

Projecten
over
chassis

Projecten creëren doe je niet alleen, dat doe je samen. Daarom zijn wij trots op onze klanten. Hier vind je een aantal projecten van onze klanten waarvoor wij de verduurzaming hebben gerealiseerd.

Ontdek alle projecten

Trailers voor watersport
Duplex

Trailers voor watersport

Wie gebruik maakt van een boot, maakt gebruik van een boottrailer. Rotocoat verzinkt deze chassis en voorzien ze indien gewenst van een poedercoating.

Rotocoat-poedercoaten-trike-003.jpg

MAATWERK

We begrijpen dat verschillende toepassingen vragen om specifieke oplossingen. Daarom denken wij altijd met jou mee. Of je nu twijfelt over het materiaal, het formaat of welke beschermingsoplossing de beste keuze is. Onze vakmensen werken samen met jou om de juiste bescherming te vinden.

Vraag offerte aan

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Directiewijziging
Nieuws

01.05.2024

Directiewijziging

Vanaf 1 mei staat Rotocoat een nieuwe fase te wachten met een directiewijziging.

Meer informatie
Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals va

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie