Banken

Banken

banken

Of het nu gaat om spontane ontmoetingen of om even de benen rust te gunnen tijdens een wandeling, bankjes dragen bij aan een betere leefomgeving voor iedereen. We kunnen ze daarom niet meer wegdenken uit het straatbeeld. Het is belangrijk dit straatmeubilair te verduurzamen en het te beschermen tegen corrosie en weersinvloeden. Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan. Wellicht kunnen we voor jouw project wel iets betekenen.

Vraag offerte aan

Rotocoat-verzinken-poedercoaten-brugleuningen-zitbanken-IJsselbrug-Zutphen-003.JPG

duplex systeem

Naast het beschermen van het materiaal door middel van thermisch verzinken, is het bij een bank, die te maken krijgt met verschillende weersomstandigheden, ook belangrijk dat het staal een goede afwerking krijgt. Een poedercoatingsysteem op verzinkt staal biedt extra bescherming tegen corrosie en uv-straling, maar ook tegen krassen, stoten en verkleuring. 

Bovendien kun je de bank met een poedercoating een mooi kleurtje geven. Elke kleur of afwerking is mogelijk om jouw bank zo mooi mogelijk op te laten gaan in zijn omgeving, of juist op te laten vallen!

Projecten
over
banken

Projecten creëren doe je niet alleen, dat doe je samen. Daarom zijn wij trots op onze klanten. Hier vind je een aantal projecten van onze klanten waarvoor wij de verduurzaming hebben gerealiseerd.

Ontdek alle projecten

Langste bank van Nederland
Duplex

Langste bank van Nederland

Op de IJsselbrug in Zutphen dient de 80 meter lange bank als afscheiding tussen het nieuwe fiets- en wandelpad. Het RVS is verduurzaamd door Rotocoat.

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Directiewijziging
Nieuws

01.05.2024

Directiewijziging

Vanaf 1 mei staat Rotocoat een nieuwe fase te wachten met een directiewijziging.

Meer informatie
Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals va

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie