Balkons

Balkons

balkons

Niet alleen zorgen balkons voor een beetje extra leefruimte, balkons voegen ook een extra touch toe aan de architectuur van een gebouw. Of het nu gaat om residentiële of commerciële gebouwen, een goed ontworpen en duurzaam balkon is belangrijk. Het verduurzamen van de stalen elementen van balkons door middel van thermisch verzinken en poedercoaten is een essentiële stap om hun levensduur te verlengen en roest tegen te gaan. Rotocoat helpt je hierbij.

Vraag offerte aan

Onyx-Eindhoven-Rotocoat-verzinken-poedercoaten-balusters-traphekwerken-04.jpg

veiligheid

Verduurzaamde balkons dragen bij aan een veilige omgeving. Door de stalen elementen hiervan thermisch te verzinken wordt er een beschermende zinklaag aangebracht. Er ontstaat een duurzame barrière tegen corrosie en andere vormen van slijtage die veroorzaakt kunnen worden door weersomstandigheden en blootstelling aan de elementen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan

Projecten
over
balkons

Projecten creëren doe je niet alleen, dat doe je samen. Daarom zijn wij trots op onze klanten. Hier vind je een aantal projecten van onze klanten waarvoor wij de verduurzaming hebben gerealiseerd.

Ontdek alle projecten

Balkons met uitzicht
Duplex

Balkons met uitzicht

Gecoate balkonhekken sieren de woningen aan De Omloop in Kampen. Men kan optimaal genieten van een prachtig uitzicht op de IJssel.

Londenhaven Purmerend
Duplex

Londenhaven Purmerend

Op loopafstand van de oude binnenstad van Purmerend vind je Londenhaven: een stadshof met 38 Londenhuizen en 98 appartementen rondom de Londentuin.

Restaurant hotel Merlet
Duplex

Restaurant hotel Merlet

Sinds haar oprichting is Merlet herhaaldelijk verbouwd en uitgebreid. De stalen spiltrap en hekwerken zijn door Rotocoat verzinkt en gepoedercoat.

Verzinken-poedercoaten-hekwerken-chalet-Apeldoorn-Rotocoat-002.JPG

afwerking

Naast het beschermen van het materiaal door middel van thermisch verzinken, is het bij een balkon ook belangrijk dat het staal een goede afwerking krijgt. Een poedercoatingsysteem op verzinkt staal biedt extra bescherming tegen corrosie en uv-straling, maar ook tegen krassen, stoten en verkleuring. Bovendien kun je jouw balkons elke mogelijke RAL-kleur of afwerking geven. Zo passen jouw balkons perfect bij de architectuur van het gebouw!

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Directiewijziging
Nieuws

01.05.2024

Directiewijziging

Vanaf 1 mei staat Rotocoat een nieuwe fase te wachten met een directiewijziging.

Meer informatie
Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals va

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie