Unieke speeltuin

Unieke speeltuin

unieke speeltuin

In de Zeeheldenbuurt in Amsterdam ligt de uitdagende en veelzijdige speeltuin Zuiderwaard. Hier kunnen kinderen lekker ravotten en zich uitleven op het grote houten speeltoeIn de Zeeheldenbuurt in Amsterdam ligt de uitdagende en veelzijdige speeltuin Zuiderwaard. Hier kunnen kinderen lekker ravotten en zich uitleven op het grote houten speeltoestel met bewegende bruggen, speelse trappetjes en brandweerstangen om vanaf te glijden. Voor de oudere kinderen is er een grote ijzeren kooi om in te basketballen of voetballen. stel met bewegende bruggen, speelse trappetjes en brandweerstangen om vanaf te glijden. Voor de oudere kinderen is er een grote ijzeren kooi om in te basketballen of voetballen.

Vraag offerte aan

IMG_6852.JPG

artdeck® roosters

Op het plein staat nog een ander opvallend speeltoestel dat als uitkijktoren én als tribune gebruikt kan worden. Het houten onderstel is voorzien van een opbouw met rode stalen kartonnageroosters en rode Artdeck® traptreden met granulaat in dezelfde rode RAL kleur. Deze Artdeck® traptreden zijn waterdoorlatend, geluiddempend en hebben een stroef oppervlak waardoor de trap gemakkelijk en veilig te beklimmen is. 

Opvallend rood

Alle roosters zijn gemonteerd door Nifra Constructiewerken uit Obdam. Alle roosters zijn geleverd door Staco. De Staco kartonnageroosters en Artdeck® traptreden zijn thermisch verzinkt en tweelaags gepoedercoat in RAL 3013 door Rotocoat. De rode roosters en traptreden geven de speeltuin een uniek, opvallend en speels accent.

_MG_6816.JPG

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Directiewijziging
Nieuws

01.05.2024

Directiewijziging

Vanaf 1 mei staat Rotocoat een nieuwe fase te wachten met een directiewijziging.

Meer informatie
Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals va

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie

Beschikbare downloads
en bestanden

Vraag offerte aan

Garantievoorwaarden ZIB - Poedercoatsystemen (NL)

Download

Garantievoorwaarden ZIB - Thermisch verzinken (NL)

Download

Warranty Terms Hot Dip Galvanizing ZIB (Benelux)

Download