Leidsch Houtkwartier

Leidsch Houtkwartier

leidsch houtkwartier

Op zeer korte afstand van het centrum van Leiden, het centraal station en de uitvalswegen naar de snelweg, zijn 80 nieuwe woningen gerealiseerd: 40 herenhuizen en 40 parkappartementen. Het nieuwbouwplan ligt midden in het groen, pal naast het stadspark Leidse Hout en alle voorzieningen liggen binnen handbereik.

Vraag offerte aan

Leidsche-Hout-spiltrappen-hekwerken-verzinken-coaten-Rotocoat-003.JPG

karakter

De parkappartementen hebben een woonoppervlak van circa 80 – 127 m2. Alle appartementen hebben hoge plafonds, veel ramen en ruime zonnige buitenruimten die georiënteerd zijn op het park. De karakteristieke architectuur met fraaie gevelstenen, overstekende dakgoten, mooie kozijnen en prachtige hekwerken, sluit aan bij de bestaande woningbouw in de wijk. Er is voldoende parkeergelegenheid en onder het appartementengebouw is ook een half verdiepte parkeergarage.

spiltrappen

H&A Metaal uit Ens is gespecialiseerd in staalconstructies en heeft de balkon- en galerijhekken en de vluchttrappen voor dit zes verdiepingen tellende appartementengebouw geproduceerd en geleverd. De spiltrappen met perfo traptreden voor de veiligheid, zijn thermisch verzinkt door Rotocoat. 

Ook de hekwerken zijn door Rotocoat duurzaam verzinkt en daarna tweelaags gepoedercoat in bruingrijs RAL 7013. Deze hekwerken sluiten perfect aan bij de bouwstijl en dragen bij aan de karakteristieke uitstraling van het gebouw.

Leidsche-Hout-spiltrappen-hekwerken-verzinken-coaten-Rotocoat-002.jpg

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Directiewijziging
Nieuws

01.05.2024

Directiewijziging

Vanaf 1 mei staat Rotocoat een nieuwe fase te wachten met een directiewijziging.

Meer informatie
Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals va

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie

Beschikbare downloads
en bestanden

Vraag offerte aan

Garantievoorwaarden ZIB - Poedercoatsystemen (NL)

Download

Garantievoorwaarden ZIB - Thermisch verzinken (NL)

Download

Warranty Terms Hot Dip Galvanizing ZIB (Benelux)

Download