Kalvermeststallen

Kalvermeststallen

kalvermeststallen

Veehouderijen worden steeds groter en de eisen die aan de stallen gesteld worden nemen toe. Om aan deze eisen tegemoet te komen zijn moderne, ruime en natuurlijk geventileerde kalvermeststallen ontwikkeld die zowel in de zomer als in de winter goed voldoen.

Door de nauwe samenwerking binnen Rotocoat is het gelukt om nog net voor de kerstvakantie de staalconstructies voor twee nieuwe kalvermeststallen thermisch te verzinken en just-in-time af te leveren op twee Duitse bouwlocaties.

Vraag offerte aan

Rotocoat-verzinken-staalconstructie-kalvermeststal-004.JPG

Just-in-time

Rotocoat Dieren werkt al jarenlang samen met Wopereis Staalbouw uit Doetinchem, het bedrijf dat ook de staalcontructie voor de verzinkerij in Dieren heeft geleverd en gemonteerd. Naast industriehallen en winkelpanden ontwerpt Wopereis Staalbouw ook stallen voor de agrarische sector. Toen bleek dat net voor de kerstvakantie nog een kleine 100 ton stalen liggers en staanders voor twee nieuwe kalvermeststallen verzinkt moesten worden, heeft Rotocoat Dieren alles in het werk gesteld om dit voor elkaar te krijgen.

samen sterker

Door de nauwe samenwerking met Rotocoat Heerhugowaard is het gelukt om deze staalconstructies op tijd thermisch te verzinken en just-in-time af te leveren op twee bouwlocaties in Duitsland. Zo kon iedereen genieten van een fijne kerst!

Rotocoat-verzinken-staalconstructie-kalvermeststal-003.JPG

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Directiewijziging
Nieuws

01.05.2024

Directiewijziging

Vanaf 1 mei staat Rotocoat een nieuwe fase te wachten met een directiewijziging.

Meer informatie
Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals va

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie

Beschikbare downloads
en bestanden

Vraag offerte aan

Garantievoorwaarden ZIB - Poedercoatsystemen (NL)

Download

Garantievoorwaarden ZIB - Thermisch verzinken (NL)

Download

Warranty Terms Hot Dip Galvanizing ZIB (Benelux)

Download