Juego Milagroso

Juego Milagroso

juego milagroso

Basisschool De Tweemaster in Nieuwleusen heeft een nieuw kunstwerk gekregen ter vervanging van het bronzen paardje dat enkele jaren geleden is gestolen. Het nieuwe kunstwerk is tot stand gekomen met inbreng van leerkrachten, ouders en vooral de leerlingen en bestaat uit staal en plexiglas. Om het kunstwerk duurzaam te beschermen tegen weersinvloeden heeft Rotocoat de stalen delen behandeld met de Duplexroute: eerst thermisch verzinkt en daarna gepoedercoat.

Vraag offerte aan

Rotocoat-Duplexroute-voor-kunstwerk-OBS-Tweemaster-001.jpg

wonder-baarlijk (samen)spel

In het kunstwerk dat is gemaakt door Anneke Schollaardt staan creativiteit, ontwikkeling, spel en samenwerking centraal. Voor de kinderen was kennismaking met kunst en cultuur een bijzonder element in dit project. De titel juego milagroso betekent wonderbaarlijk (samen)spel. Creativiteit (kunst en cultuur) als verbindende factor. Het kunstwerk symboliseert het bijzondere resultaat van de samenwerking.

duplex-systeem

Het kunstwerk bestaat uit stalen delen waarin een kunststof plaat is verwerkt en zinnen die zijn samengesteld uit door de kinderen aangeleverde trefwoorden. Op de kunststof plaat is met folie een semitransparante print van twee kinderen van De Tweemaster aangebracht.

Om het kunstwerk te beschermen tegen de weersinvloeden en te zorgen dat het er ook fraai uit blijft zien, zijn de ronde stalen buizen thermisch verzinkt en daarna gepoedercoat in de kleur licht aluminium RAL 9006.

Rotocoat-Duplexroute-voor-kunstwerk-OBS-Tweemaster-4.jpg

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties te behalen. Ook in 2022 heeft Rotocoat weer een aantal mooie stappen gezet ric

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie
Zinculair behaalt C2C CERTIFIED Bronze
Verzinken
Nieuws

12.05.2022

Zinculair behaalt C2C CERTIFIED Bronze

Met haar merknaam Zinculair® heeft Rotocoat vorige maand het Cradle to Cradle® certificaat op niveau Brons behaald. Hiermee maakt Rotocoat weer een stap richting een duurzame toekomst.

Meer informatie

Beschikbare downloads
en bestanden

Vraag offerte aan

Garantievoorwaarden ZIB - Poedercoatsystemen (NL)

Download

Garantievoorwaarden ZIB - Thermisch verzinken (NL)

Download

Warranty Terms Hot Dip Galvanizing ZIB (Benelux)

Download