Geluidspeeltoestel

Geluidspeeltoestel

interactief geluidspeeltoestel

Het interactieve geluidspeeltoestel Yalp Sona is met zijn trendy vormgeving niet over het hoofd te zien. Interactie vindt plaats door te bewegen, te springen en te dansen op de gekleurde vloer. De ingebouwde camera volgt de bewegingen van de spelers en een stem geeft hen instructies. De staalconstructie en de RVS platen zijn tweelaags gepoedercoat door Rotocoat in blank aluminium en geeloranje.

Vraag offerte aan

Poedercoating-Hoogeveen-poedercoaten-interactief-speeltoestel-1.jpg

Spellen

Met één druk op de knop kunnen kinderen spellen kiezen die de nieuwsgierigheid prikkelen zoals Animalquest, Dancebattle, Freeze of Reken-Race. De software kan aangepast worden met nieuwe spellen en geluiden.

staal en rvs

De Sona is speciaal ontworpen voor de openbare ruimte en is vandalisme bestendig. Het speeltoestel bestaat uit een stalen skelet dat is afgedekt met glasvezel versterkte polyester kappen en RVS platen. De elektronica is ingebouwd in een veiligheidskast in de nok van de boog die water- en stofdicht is. De staalconstructie en de RVS platen zijn gemaakt door Metaalbedrijf Pol uit Goor en tweelaags gepoedercoat door Rotocoat in blank aluminium en geeloranje. Zo is het speeltoestel duurzaam beschermd tegen de weersinvloeden en kunnen de kinderen nog lang interactief spelen.

Rotocoat-poedercoaten-interactief-speeltoestel-6.jpg

Bekijk onze diensten

Verzinken

Verzinken

Staal is sterk en veelzijdig, maar heeft één nadeel: staal kan roesten. Thermisch verzinken biedt een unieke bescherming tegen corrosie waardoor jouw materiaal nog jaren langer mee gaat.

Meer informatie
Poedercoaten

Poedercoaten

Poedercoating beschermt jouw stalen producten tegen corrosie én geeft ze een mooi kleurtje.

Meer informatie
Duplex

Duplex

Voor optimale bescherming kies je voor een duplexsysteem: de combinatie van verzinken en poedercoaten.

Meer informatie
Schooperen

Schooperen

Metalen voorwerpen die niet in het zinkbad passen of gevoelig zijn voor vervorming, kunnen door het materiaal te schooperen toch worden beschermd tegen corrosie.

Meer informatie

We delen graag onze
kennis met jou

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat
Nieuws

16.02.2023

Rotocoat behaalt VCDO-certificaat

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van Rotocoat’s bedrijfsvoering. Samen met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) timmeren we hard aan de weg om de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties te behalen. Ook in 2022 heeft Rotocoat weer een aantal mooie stappen gezet ric

Meer informatie
Tropische kas wint BTTV 2021
Verzinken
Agrarisch en stallenbouw
Kassen
Nieuws

01.07.2022

Tropische kas wint BTTV 2021

Donderdag 27 mei 2021 heeft de “Tropische kas voor botanische tuin Keulen” de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 gewonnen in de categorie “Functioneel verzinken”.

Meer informatie
Zinculair behaalt C2C CERTIFIED Bronze
Verzinken
Nieuws

12.05.2022

Zinculair behaalt C2C CERTIFIED Bronze

Met haar merknaam Zinculair® heeft Rotocoat vorige maand het Cradle to Cradle® certificaat op niveau Brons behaald. Hiermee maakt Rotocoat weer een stap richting een duurzame toekomst.

Meer informatie

Beschikbare downloads
en bestanden

Vraag offerte aan

Garantievoorwaarden ZIB - Poedercoatsystemen (NL)

Download

Garantievoorwaarden ZIB - Thermisch verzinken (NL)

Download

Warranty Terms Hot Dip Galvanizing ZIB (Benelux)

Download