Ontzorgen

Ontzorgen

Ontzorgen

Rotocoat is specialist op het gebied van verduurzaming van staal. Daarin willen we jou zo veel mogelijk ontzorgen. Zo helpen we je niet alleen bij het thermisch verzinken of poedercoaten van jouw materiaal, maar ook bij de zaken daar omheen.

Samen met jou komen we tot de beste beschermingsoplossing voor jouw materiaal!

Rotocoat-verzinken-coaten-duplex-Tacitusbrug-Prj03.jpg

Natlakken

Poedercoating en thermisch verzinken zijn niet de enige beschermingsoplossingen op de markt. De meest bekende andere verduurzamingsmethode is natlak. 

Ook dit kunnen we voor je regelen. Bij Rotocoat hechten we waarde aan duurzame samenwerkingen. We werken dan ook samen met een aantal vaste partners waarmee we mooie projecten realiseren, waaronder projecten waarbij gekozen is voor een natlaksysteem.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Naar contactgegevens

speciale verpakking

Om jouw pas gepoedercoate materiaal te beschermen tijdens het transport, is het mogelijk om het te laten verpakken in speciaal verpakkingsmateriaal.

Dit kan met krimpfolie, maar ook met een duurzamer alternatief.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Naar contactgegevens

020_Rotocoat.jpg
Rotocoat-transportservice-trailer-01.jpg

Transport

Met onze transportservice hoef jij je geen zorgen te maken over het brengen en ophalen van je materiaal.

Lees hier meer over deze extra service.

Onze transportservice

Extra diensten

De verzink- en poedercoatprocessen omvatten iets meer dan simpelweg alleen het verzinken en poedercoaten van het materiaal.

Stralen en ontzinken

Zo moet het materiaal in een bepaalde staat zijn voor het behandeld wordt. Rotocoat biedt ook extra diensten, zoals stralen en ontzinken, aan.

Gaten boren

Ophanggaten en uitvloeigaten zijn enorm belangrijk. Geen tijd of materieel om dit zelf uit te voeren? Geen probleem! Rotocoat biedt ook deze extra service aan.

diversen

Daarnaast zien we o.a. vraagstukken over het aanbrengen van blindklinkmoeren, markeren van materiaal en het maskeren van niet te verzinken/coaten plekken voorbij komen. Bij Rotocoat is er veel mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Naar contactgegevens

pexels-凱閔-楊-11820640.jpg