Contact

Contact

zomersluiting

Tijdens de zomerperiode is er voor het thermisch verzinken en poedercoaten van jouw materialen altijd ten minste één Rotocoat-vestiging geopend.

Tijdens deze vakantieperiode kun je het beste direct contact opnemen met de Rotocoat-vestiging die op dat moment open is. In onderstaande tabel zie je op welke Rotocoat-vestiging je deze zomer terecht kunt.

Zomervakantieplanning 2024.png

Tijdens de zomerperiode genieten onze collega's van hun welverdiende vakantie. Omdat we niet met de volledige bezetting werken, kunnen levertijden langer zijn dan je van ons gewend bent. 

Rotocoat wenst je een prettige zomer!

Uiterlijke aanleverdata

Om ervoor te zorgen dat jouw materialen nog voor de zomerperiode verzinkt en gecoat worden, verzoeken wij je z.s.m. contact op te nemen met de planning van de vestiging waar je deze materialen normaal gesproken aanlevert. 

Rotocoat Dieren

Om jouw materialen vóór de sluiting van Rotocoat Dieren te kunnen behandelen, dien je deze uiterlijk aan te leveren op:

  • vrijdag 28 juni voor 16:00 uur voor poedercoating/duplex
  • vrijdag 12 juli voor 16:00 uur voor thermisch verzinken
Rotocoat Heerhugowaard

Om jouw materialen vóór de sluiting van Rotocoat Heerhugowaard te kunnen behandelen, dien je deze uiterlijk aan te leveren op:

  • woensdag 3 juli voor 16:00 uur voor poedercoating/duplex
  • dinsdag 23 juli voor 16:00 uur voor thermisch verzinken
Rotocoat kampen

Om jouw materialen vóór de sluiting van Rotocoat Kampen te kunnen verzinken en/of poedercoaten, dien je deze uiterlijk aan te leveren op woensdag 17 juli voor 16:00 uur.

Rotocoat Wolvega

Om jouw materialen vóór de sluiting van Rotocoat Wolvega te kunnen behandelen, dien je deze uiterlijk aan te leveren op:

  • maandag 15 juli voor 16:00 uur voor poedercoating/duplex
  • woensdag 24 juli voor 16:00 uur voor thermisch verzinken

vragen? neem contact met ons op!

Wil je meer weten over het thermisch verzink- of poedercoatproces of heb je misschien een andere vraag. Een vraag stellen kan altijd! Vul het contactformulier hiernaast zo volledig mogelijk in en we zullen je vraag zo snel en zo goed mogelijk beantwoorden.

Contactformulier